Huur de mini silent disco mixer. DJ worden binnen 0200: min.

FEESD verhuurd Silent disco apparatuur compleet met Silent DJ en alle benodigde apparatuur, maar ook op basis van verzending. Je krijgt de Silent disco set dan thuis gestuurd via PostNL en na het feest stuur je het pakket weer retour. Je moet dan zelf alleen nog een muziekbron aansluiten. Je kunt kiezen voor een DJ die de muziek verzorgd, maar je kan ook een mp3speler, smartphone, tablet of laptop aansluiten en zelf de muziek regelen.

Je kunt gewoon een playlist maken in Spotify, iTunes of ander programma en het feest kan direct beginnen. Nieuw bij FEESD is de mini Silent disco mixer, hierdoor kun je zelf de DJ zijn. Je sluit twee muziekbronnen aan, bijvoorbeeld twee telefoons, tablets of laptops. Stel je gaat twee smartphones gebruiken en sluit dan de eerste aan op Kanaal A en de andere op Kanaal B. Je opent in de eerste telefoon de Spotify app en op de andere Youtube. Je kunt nu het eerste nummer afspelen van je Spotify lijst. In de tussentijd ga je op Youtube een leuk nummer zoeken, misschien wel een verzoeknummer van het publiek. Als het nummer op kanaal A bijna is afgelopen schakel je over op kanaal B. Via je hoofdtelefoon die je ook aansluit op de mini Silent disco mixer kun je alvast het volgende nummer luisteren.

DJ Apeldoorn I Drive in show Apeldoorn I Bruiloft dj Apeldoorn.

De juiste DJ voor uw bruiloft in de regio Apeldoorn. Van harte gefeliciteerd! Jullie hebben besloten om te gaan trouwen, er staat veel te gebeuren want ook voor jullie bruiloft willen jullie alles tot in de puntjes geregeld hebben. Je trouwt maar één keer en je wilt dat ook het trouwfeest een onvergetelijk moment van jullie dag wordt. Daarbij helpen wij jullie graag. Een ervaren allround DJ kan jullie wensen omtoveren tot een geweldige avond. Met de ervaring van de Dj’s van DJ JeroenSound zorgen wij dat iedereen nog lang over uw bruiloft napraat!  De beste verjaardag DJ huren voor jullie feest? Een ervaren allround DJ van DJ JeroenSound zorgt ervoor dat de muziek jouw wensen invult en de gasten lekker kunnen dansen. Vaak genoeg horen we ‘onze gasten zijn niet echt dansers’, maar zelfs dan, zorgen wij voor een volle dansvloer. Dansen op je verjaardag is namelijk hartstikke leuk! Onze allround DJ’s zijn erg ervaren met verjaardagen!

De mogelijkheden van een bedrijfsfeest DJ bij DJ JeroenSound zijn zeer uitgebreid. Dit betekent dat u kunt kiezen voor een relatief kleine invulling van het feest, denk hierbij aan 50 gasten, maar de capaciteit van DJ JeroenSound reikt tot maar liefst 350 gasten. Daarnaast zijn de DJ’s thuis in de volgende muziekstijlen: disco, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, top 40, dance en house. Zo kunt u verschillende kanten op met uw bedrijfsfeest! De DJ’s vinden het daarnaast fijn om een lage drempel te hebben tussen het publiek en de DJ. Dit houdt in dat de gasten hun verzoeknummers gemakkelijk door kunnen geven aan de DJ en bovendien krijgt de DJ op die manier een goed beeld van de sfeer op de dansvloer. Op die manier kan de bedrijfsfeest DJ hier gemakkelijk zijn muziek op aanpassen. Een bedrijfsfeest DJ huren kan dus snel en eenvoudig bij DJ JeroenSound!

Een jubileum DJ huren bij DJ JeroenSound. Namens DJ JeroenSound van harte gefeliciteerd! Jullie zijn 12,5 jaar getrouwd, misschien wel 25 jaar, of zelfs 50 jaar hoe dan ook dit is een mijlpaal en dat moet natuurlijk goed gevierd worden. Goede allround Dj’s die alle muziek kunnen draaien, van de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s tot en met de hits van nu. Bij DJ JeroenSound is niks te gek! DJ Jeroen neemt graag met u de mogelijkheden door!

 

247Disco Silent disco verhuur en unieke opblaasbare locaties.
Wij bieden kwaliteitsentertainment op gebied van DJ’s, drive-in shows, sfeerverlichting / lichtshows en opblaasbare locaties. Maar we zijn in de entertainment wereld vooral bekend met onze Silent disco verhuurDe Silent disco is een nieuwe manier van feestvieren, waarbij de bezoekers via een draadloze koptelefoon luisteren naar de DJ of geluidsfragment. Geen geluidsoverlast voor de omgeving en de unieke mogelijkheid om op verschillende kanalen verschillende muziekstijlen uit te zenden, wat de silent disco bij uitstek geschikt maakt voor een zeer gemêleerd publiek.

DJ of Drive-in Show boeken of inhuren? Artiestenbureau JB Productions.
Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod in DJ’s en Drive-in Shows. Geschikt voor alle feestavonden, zoals bruiloften, feesttenten, bedrijfsfeesten etc. Voor bekende DJ’s verwijzen wij u door naar het tabje BN’ers. Artiesten boeken en Drive-in Shows huren doe je simpel en snel via Artiestenbureau JB Productions.

DJ Trouwfeest “Dj Tom Cosyns”
Bij Trouwfeesten spreekt hij graag eerst met het bruidspaar af om de genres te bespreken die het best bij de bruiloft passen. Favoriete genres van DJ Tom zijn: Commercieel, Top 40, Urban, Disco, 90’s en af en toe lekkere zomerse house. Deze DJ houdt als geen ander rekening met jouw wensen. Heeft geen problemen om de microfoon te gebruiken 😉

Een knalfeest is één van de belangrijkste onderdelen van een Dansfeest. De dj’s  zijn hoofdzakelijk verantwoordelijk voor een goede stemming en zorgen er voor dat het een unieke avond wordt. Ons doel is om elk huwelijksfeest om te toveren naar een memorabel, uniek dansfeest waar iedereen van jong tot oud zich goed vermaakt! Dit doen wij met een compleet geluid- en lichtsysteem, uitgebreide kennis van muziek voor jong en oud en een hoge dosis enthousiasme! Wij beheersen alle gangbare muziekstijlen en voelen de wensen van zowel de opdrachtgever (het bruidspaar) als de gasten feilloos aan waardoor wij altijd een geweldige en memorabele show weten te creëren.

Elk huwelijksfeest is een onvergetelijke show voor jong en oud!


DJ trouwfeest

Een geweldig feest dat mensen nog lange tijd bij zal blijven valt of staat met de sfeer die er op de avond hangt. Muziek is binnen deze sfeer onmisbaar. U wilt dan ook een DJ huren die voldoet aan jullie wensen. Door de persoonlijke aanpak van DJ Trouwfeest kan dit allemaal. Hier kunt u een DJ huren die weet wat u wilt!